29 Ocak 2013 Salı

Gidişat Raporu

Bu aralar değişik markaların hazır yüz maskelerini alıyorum. Geçen cuma Kore dizilerinde gördüğümüz ve yapmazsam meraktan öleceğim dediğim bez maskelerden aldım. Hafta sonu Burcu bizdeydi ve gece yarısı Ege uyurken yapalım dedik. Burcu'ya 20 dk. sonra çıkarıcaz bana haber ver dedim ve sırt üstü yatıp gözlerimi kapattım. Gözümü bir açtım neredeyse 40 dk. olmuş. Burcu internete dalmış ben rüyalara :) Neyse, bir şey olmadı tabi çıkardık maskeleri. Fotoğraf çekmeyi çok istememe rağmen bozuk olan makinem henüz tamire verilemedi. Bir daha ki sefer cep telefonundan filan çekip koymayı düşünüyorum :) Herhangi bir cilt sorunum yok ve bu maskeler iyi gelir mi hiç bilmiyorum ama ben sadece keyif için ve en az 20 dk. maskemi takıp sırt üstü yatıp dergi okumanın keyfi için yapıyorum. Denemediyseniz bez maskeleri, Gratis ve Watson'da bulabilirsiniz.

Geçen cuma aldığım diğer şeyse bal kabağı! Sormayın bu aralar deli gibi kabak tatlısı canım istiyor. Sorun bir çok sever misin diye? Hayır ama nedense bu ara takmış durumdayım. Neyse, geçen cuma gözümü kararttım ve semt pazarına gidip kabak aldım. Soyulup temizlenmiş filanda değil. Hepsini kendim yaptım ve pişirdim. Ruhum huzura erdi :) Geçen hafta teyzemin bana gelirken getirdiği kabak tatlısını çok beğendiğim için onun yaptığı gibi yapıp, pişirirken biraz tarçın ve bir kaç adet karanfil attım. Çok lezzetli oldu. Tarçının lezzet vermediği bir şey olamaz ama kabak tatlısına çok yakıştı tavsiye ederim.

Bu aralar izlediğim bir dizi yok :( Son izlediğim dizi I Miss You olup dramanın dibiydi.

Ben pek drama sevmiyorum bu izlediğim ilk dramaydı. İzleme sebebim sevdiğim oyuncuların olduğu bir dizi olmasıydı ama her bölüm ağlayan insanları görmek beni çok yordu. Üstelik o hafta Egenin hasta olduğu haftaydı. Ben zaten kendi dramamı oynarken bir de başka dramaya zor katlandım. Lakin bu dizi bana yeni bir oyuncuyu listeme dahil ettirdi. Zaten bu çocuğun yüzü suyu hürmetine 21 bölümü izledim ya!


Açık konuşalım bu arkadaşı Blind filminde izlemiş beğenmiştim. Arang and the Magistrate dizisindeyse, Gökyüzü Kralı gibi fantastik bir karakteri oynuyordu ve bu diziyi de sonuna kadar zor izledim. Çok sevdiğim oyuncuların hatırına dayanmıştım. İzlediğim en sıkıcı Kore dizisiydi! Lakin I Miss You dizisiyle bence yıldızı daha çok parladı.


Bu dizinin ilk 5 veya 6 bölümünde ana karakterlerin çocukluk zamanları anlatılıyor ve işte o bölümlerde oynayan çocuk oyuncular tam anlamıyla döktürüyor. O gençleri çok beğendim.
Belki izlerseniz hatırlatmak isterim ki, 21 bölüm boyunca kırmızı burunlu ağlayan gözler izleyeceksiniz. Diğer yandan konusu aslında gayet güzel ama çok ağlıyorlar be! Bir insan evladı bu kadar ağlayabilir mi?

İşte böyle. Oooo saat 01:00 olmuş ben kaçtım.

6 yorum:

  1. O yüz maskelerinden bn de kullandım:) kore dizilerine işkeri ikna eder etmez başlayacağım:)

    YanıtlaSil
  2. İlker pek yanaşmayabilir :) Fringe izlerken o seni haberdar etti mi? Bence misilleme yapmalısın.
    Bu arada Fringe çok güzel bir diziydi. Ne yazık ki reyting uğruna bu sezon son oldu. Bence uzun süre devam edebilirdi.

    Yüz maskeni yapıp romantik komedinin dibine vurabilirsin :)

    Öptüm.

    YanıtlaSil
  3. Bath and Body Works'ün balkabaklı maskesini dene, kokusu nefis.

    YanıtlaSil

  4. Serpil, aynı anda kabak tatlısı ihtiyacını da giderirsin diyorsun yani :)
    Bir daha ki sefer aklımda olsun ;)

    YanıtlaSil
  5. mrblar canım bloguna bakındım çok hoş şeyler paylaşmıssın senide beklerim bloguma hoşçakal
    http://cansuandic.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  6. Bu dizinin ilk bölümlerini izledim. Kahramanlar büyüdü ve bendeki sihirde bozuldu:((Malesef büyüklüklerini canlandıranların oyunculukları beni kesmedi. O çocuklar özelliklede oğlan gerçekten muhteşem oynamıştı. Bu şekilde devam ederse gelecekte adundan çok söz ettirir:)

    YanıtlaSil