28 Kasım 2008 Cuma

Vs. vs. vs.

Bir sürü şey yazmak laf kalabalığı yapmak istemiyorum. Biraz küsüm hayat sana ve sen sebebini çok iyi bilirsin. Bir ateşkes imzalamak için karşıma çıkardığın jest için teşekkürler. Ofisi biraz daha yaşanılır kıldığın için en azından...




Haftayı güzel kapatabildim ve yarın çalışmam gerekse bile önemli değil.

Çok içim sıkıldı geçen cumartesiden bu güne kadar. Şimdi nispeten daha iyiyim. Kapaktan feyz alıp bir adet sigara iliştirdim dudağımın kenarına. Sol gözümü kıstım, sağ gözüm iyice açık. Akşam yemeği bekleyebilir, benim E.Sevgi Özdamar'la randevum var.



...ve bu arada, Tanrım beni seviyorsun değil mi? çok gururlanıyorum bu duyguyu içimde hissettiğim anlarda. Elimde değil en çok beni sevdiğini düşünüyorum. Haksız mıyım?

11 yorum:

  1. hayat bu aralar kötü şakalar yapmayı seviyor galiba. biz de pek bir mesafeliyiz şimdilerde kendisiyle. üstelik bana daha fazla dargın sanırsam, jest falan da gördüğümüz yok. kötü olduğumu nerden anlıyorum biliyor musun? bir kitap ve yanında sıcak bir bardak çay bile mutlu etmiyor beni bu aralar. geçer, elbet bu da geçer:)

    YanıtlaSil
  2. zincirleme geliyo sanırım gelince hepimize. bende de kötü bişey yok ama hiçbişey yok.yüzüm güler kalbim ağlar işte durduk yerde.. nanik yapıyo kızlar hayat bize ama biz dil çıkaralım ona , onunda hevesi kursağında kalsın.. bak sen şanslısın hem , bana da jest falan yok valla.

    YanıtlaSil
  3. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  4. Üzülmeyin kızlar her şey düzelir. Çayın tadıda gelir, kalbimizde güller de açar.

    Güzel günler göreceğiz, güneşli günler :)

    İkiniziede çokca selam, bir sürü sevgi :)

    YanıtlaSil
  5. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  6. kendimi sıkıntılı hissettiğim bir dönemdi, bir yazı okudum , tam olarak hatırlamasam da , özetle şunu diyordu.Yaşamda hiç bir duygu sonsuz değil,acıyı sürekli hissedemezsiniz ya da sonsuza kadar hep gülemezsiniz. Sıkıntılı dönemlerimde hep dedim ki bu ben istesem de istemesem de geçecek. Ama mutlu dönemlerimde hiç aklıma bile getirmedim. Hayatla başa çıkmanın yolu , ona her fırsatta seni kale almıyorum duygusunu yaşatmaktır. Keyifli bir hafta sonu olsun. Sevgiler size
    not. önceki yorumu imla hataları yüzünden sildim:)))

    YanıtlaSil
  7. En son yazında sıkılıyoruuum sıkılıyoruuum diyordun ya şimdi nispeten iyiyim demen bile güzel en azından geçmiş sıkıntı birazda olsa.Şimdi şimdi bize bulaştı o sıkıntılar, sanırım kimin bloğuna göz atsam bir sıkıntı tufanıdır esiyor allah hepimizi kurtarsın nispeten iyiyiz dedirtsin:)

    YanıtlaSil
  8. Sevgili lalenin bahçesi,

    Çok doğru söylemişsiniz size katılıyorum lakin pratikte uygularken biraz zorlanıyorum işte :)

    Bende size çok güzel bir hafta sonu diliyorum :)


    Sevgili Ebru,

    Bloglara kurşunmu döktürsek ne yapsak?
    Elem tere fiş kem gözlere şiş! diyorum :)
    Tez zamanda atalım üzerimizden bunalımları.

    Nedir bu sıkıntı anlamadım valla :(

    YanıtlaSil
  9. Ben bu bloglara kurşun işini tuttum:) hadi yapalım:)

    YanıtlaSil
  10. Sevgi Özdamarı ben de çok severim. Ama hiç Türkçe okumadım onu ben. Ya Almanca orijinalinden ya da İngilizce tercümesinden okudum. Çok aci bir dili var gibi geldi bana bilmem Türkçesi de öyle midir ama çok severim kendisini...

    YanıtlaSil