30 Ocak 2010 Cumartesi

Sakarlık


Bu aralar sakarlığım üstümde.Zaten normalde kendimi sağa sola çok çarparım. Bacaklarım hep morluklarla bezeli özellikle elimin üstünde illaki taze bir morluk hep olur.

Dün sabah ofise gelirken girişteki büfeye yağsız tost ve küçük bardakta portakal suyu siparişini verip hızla 4. kata çıktım. Siparişim geldi ama portakal suyu berbat gözüktü gözüme. Bende su kaynatıp poşet çay yapıyım dedim. Demez olsaydım. Suyu fincana boşalttım sonra kulpundan tutup tam götürüyordum ki, fincan elimde resmen ters döndü ve bütün kaynar su elimin üstüne döküldü. Bir an olayın şokuyla kala kaldım sonra elimi hemen soğuk suya tuttum ama zaten çok hassas bir cildim var anında kıpkırmızı oldu ve kabardı. Anneme söyledim nazar dedi. Felak ve Nas'ı oku! Her sabah okuyorum ama yinede sabah sabah kendimi yakmayı nasıl becerdim halen anlayamıyorum :) Sakarlığa dua ne yapsın?
Her şeyin ilmi bir yere kadar :)

Kırmızı ojelerimle uyumlu bir sol elim var şimdi! Bepanthen sürdüm oda sızısını aldı epeyce. Bugün daha iyi. En korktuğum şeylerden biri yanmaktır zaten. Bu kadarcık şey bile insanın canını nasıl yakıyor. Büyük yanıklar geçiren ve hastanede tedavi altında olan insanlar geldi aklıma. Allah yardımcıları olsun.

Bugünse cumartesi ve ofisteyim yine. Hoş işte olmasam da benim için parlak bir gün olmazdı. Sabah gelir gelmez ofistekiler sırıtarak taze çay var dediler ama ben bir müddet sıcak şeylerden uzak kalsam iyi olur.
Öğleden sonraysa Burcu'yla görüşmeyi kararlaştırmıştık. Kardeşim Edirne'den geleli 1 hafta oldu daha göremedim. Malum ara tatil. Yılbaşı için geldiğinde de, iki saat ancak görmüşümdür. Özledim kara kuzuyu. Ev malum benim için Çin işkencesine döndüğünden dışarıda görüşmeye karar verdik. Olmadı benim yatak odasında geçiririz vaktimizi. Ne komedi!

Böyle işte, kendimi paralamadan günü bitirirsem ne mutlu bana!

4 yorum:

  1. Çok geçmiş olsun. Kardeş unutturur şimdi tüm acıyı. :)

    YanıtlaSil
  2. Geçmiş olsun kediiii!

    YanıtlaSil
  3. simdiii hicbi yere carpmadan bana email adresini yollar misin ?
    davetiye gondermek istiyorum sana :)
    yeliz.malik@gmail.com

    YanıtlaSil
  4. Sanem, sağol öyle oldu valla :)

    Peren, sağol miyauuvv :)

    Yeliz, derhal gönderiyorum :)

    YanıtlaSil