1 Mart 2010 Pazartesi

Nem alacak Felek Benim ?




Mutlu olmak için haddinden fazla efor sarfediyor gibi hissediyorum. Mümkün olduğunca iyi şeyler görmeye çalışıyorum. İyi şeyler duymak ve gülümsemek için çabalıyorum. Aslında koca bir maskeyle dolaşıyorum çoğumuz gibi. Gerçekte içim simsiyah. Tam anlamıyla bir Darth Vader! ama elimden geldiğince karanlığın huzurlu kolarından kaçıp, yüzümü aydınlığa dönmeye çalışıyorum.

Bu yolda herşey mübah. Bazı bazı hamile olduğumu unutuyorum sonra birden aklıma geliveriyor heyecanlanıyorum. İnsanın hamileliği aklından nasıl uçup gider?. Bana bebeğimi unutturduğu için, kafamı meşgul eden diğer her şeye o kadar kızıyorum ki. Ama en çok kendime kızıyorum. Bir kez daha iplerimin çok yukarıda birinin ellerinde olduğu gerçeğiyle yüzleşmek yok mu? İdare sende değil işte neden anlamıyorsun ki. Bu detaycılık, her şeyi en ince ayrıntısına kadar düşünüp karara bağlamak ve sonra domino taşları gibi her şeyin yıkılıvermesi çok can sıkıcı. Gidişatına bırak diye telkin vermek işe yaramıyor. Müzmin bir detaycıyım ben. İşler benim plan programıma uymadığında, daha doğrusu ipler benim ellerimde olmadığında, içimdeki o deli kadın tam anlamıyla bir Medusa'ya dönüşüyor. O an ben bile ondan korkuyorum. İşte içimdeki Darth Vader tüm Jedi'lerin köküne kıran koymaya yemin edip çıkıveriyor cenk meydanına. Bende elim koynumda seyrediyorum.

İşte öylesi celallendiğim anlardan birinde içimde bir su yılanı varmış gibi bir his peydah oluyor. Bir hoşluk sarıyor tüm vücudumu. O minik su yılanı içimde kıvrılıp duruyor ve sakin ol anne iki kişiyiz artık sen hiç canını sıkma diyor.
Valla çok pis dalıcaz alemlere, benden söylemesi.

12 yorum:

  1. sen katıksız bir Lynette Scavo'sun :)

    YanıtlaSil
  2. Gidişat o yolda belli :)

    YanıtlaSil
  3. Çok tatlısınız bence :)

    YanıtlaSil
  4. valal siz Ana -Oğul bu dünyayı ayaklarınızın altında inim inleteceksiniz, motosiklete atlayıp saçlarınızı rüzgarda savuracaksınız da ah Memo O ne yapacak sizinle:)))

    Sevgiyle

    YanıtlaSil
  5. Bu mutsuzluğunun sebebi sadece bir iç sıkıntısıdır,ciddi bir sorun yoktur umarım.Bebeğin doğduktan sonra sıkıntı duyacak kadar bile vaktin kalmayacak ayrıca,emin olabilirsin :)
    Özlem

    YanıtlaSil
  6. Çok acaip tasvir etmişsin, çok:)Çok tatlısın Ruhdağı, hayır iyi bir şey yazmamışsın o belli ama yazdığını öyle iyi yazmışsın ki, ben şimdi gördüğün gibi ona odaklandım:)yazmaya devam et, akıt zehirini:P Öpüyorum...

    YanıtlaSil
  7. hep guzel seylere bak ve guzel seyler dusun.olmus cicek gorurse kafani cevir , acmis guzel ciceklere bak .
    O minik sey senin hissettigin herseyi hissediyor.
    Valla ana kiz frna dalacaksiniz alemlere (hamileligin icime dogmustu bakalim cinsiyeti de dogru mu bildim ) :)

    bu arada ben yeni CANIMS daha dogru sifresiz canims , sifreli yayina devam :)

    YanıtlaSil
  8. aaaaa demek oyle
    kacirmisim ben o kismini
    gosterdi mi pipiyi ?
    yasasiiiin bir oglumuz daha oluyor ! :))))

    YanıtlaSil
  9. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  10. http://lordkorhanello.blogspot.com/2010/02/ne-doguracaksnz.html :)

    YanıtlaSil
  11. Korhan, çok pis yerden vurdun hee :)
    Geçici bir delilik hali diyelim. Yazına çok güldüm.
    Hemen silkelenip kendime geliyorum :)

    YanıtlaSil
  12. Yazım tarzından espriye açık biri imajı çizdiğin için vermiştim alınmamışsın iyi:) Selamlar..sevgiler

    YanıtlaSil