3 Ekim 2008 Cuma

Bayram Sonrası

Bayram geçti gitti arkada hoş bir seda bıraktı. Fazlaca bir mevzu olmadı. Genellikle kardeşimin okul hazırlıklarıyla uğraştık. Edirne'ye giderken ihtiyacı olacakları tamamlamaya çalıştık. Saç kurutma mak. bugün hallettim. Arkama yaslanıp Pazar günü onu okula bırakana kadar bir şey düşünmek istemiyorum. Onu orada bırakırken ağlayabilirim. Ağlamamalıyım ama!




Bayramdan önce tek uğraştığım şey üst fotodaki cevizlerdi. Evet bayram temizliğim buydu işte. Geçen kıştan kalan cevizleri nihayet ayıklayarak evdeki fazlalıklardan kurtulma çabası. Tutulan belimi ve sızlayan parmak uçlerımı saymazsak fena sayılmazdı. Bir yapılacak maddesini daha silebilirim listeden ne şahane.




Bayramın en güzel yanı 4.95'e inen LA BOUM serisiydi ki bu benim dört gözle beklediğim bir durumdu. Hep gözüm arkamda çıkıyordum ama bu sefer elimde ayrıldım ve o gece üçlü koltuğu salonun ortasına çekip, Sophie Marceau delisi üç kız kardeş olarak kendimizi filmlere adadık. Bol kurabiye ve kahve eşliiğinde iki filmide izledik. Tam arkasından "şimdi Isabelle ADJANI iyi gider valla. Bir La Reine Margot yapalım mı?" derken Memo elinde bir şişe kırmızıyla gelince gece yarısı ufak bir kutlama yaptık kardeşime. Kadeh kaldırdık tabi ben onun adına bir kadeh daha içince gece derin bir uykuya daldım.

Bayramın üçüncü günü Memo'yla sinema yemek ikilisiyle kapanışı yaparak bir bayramda böyle geçti diyerek uğurladık bayramı. Daha nice bayramlara...



Şu an okumakta olduğum kitapda bu işte.




Yemek yapmama gerek yok ama acaba pazara gitsem mi? Hımm, sonra bu akşam Blood Brothers'a izlemem gerek yoksa Banu beni aforoz edecek.

Birde kırdığım cevizlerle bir şeyler yapmalıyım ama ne? Memo'cum vallahi cevizli erişte değil. Ben daha çok erikli cevizli bir tart düşünmüştüm ama bilmem ki yer misin?

9 yorum:

  1. 3 günlük tatil yaramış sana.Yazdıklarından gülücükler fışkırmıyorsada bir iyimserlik seziliyor,haksız mıyım?

    Blood Brothers'ı tvde mi izleyeceksin?Evetse kaçta, nerde, kim kiminle vs:)

    YanıtlaSil
  2. yaradı valla :)

    Serap'cım filmi Dvd'den izliycem sende gelsene akşama mısırda patlatırız :)

    YanıtlaSil
  3. Selamlar saygılar sunarım ... Sitenizi inceledim. Emeğiniz takdire şayen... Bende beklerim... Süper ve mega tariflerimle blok sektörünün hizmetindeyim... (4. Blok sağdan 2. sokakta)

    YanıtlaSil
  4. Kahvenin lafı mı olur:) Yemenden özel getirttim. Afiyet olsun :)

    YanıtlaSil
  5. Saygılar bizden efendim teşekkürler.
    Her zaman beklerim.

    Selamlar.

    YanıtlaSil
  6. Sevgili Bahar Karları, 'Cool Bastı' tarifim engin bilgi denizindeki kum misali... Daha ne tarifler, pratik bilgiler vereceğim blokta... Israrla takip ediniz. Çay ve instat kafe bloğumda ücretsiz olarak dağıtılmaktadır :) Her zaman beklerim... Sevgiyle kalınız :D

    YanıtlaSil
  7. Sevgili Ruhdağı yorumunuz beni çok mutlu etti.
    Teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  8. kardeşinizi edirneye uğurluyormuşsunuz. teselli olsun diye söylemiyorum ama çok şanslı olduğunu söylemeliyim. edirne güzel ve öğrenci için de rahat bir şehirdir. istanbula çok yakın olması da bonusu olmalı. karşı yakadan diğerine gitmekten daha kolay buraya gelmek inanın. sormak istedikleriniz yada yardımcı olabileceğim bişeyler olursa seve seve burdayım....

    YanıtlaSil
  9. Sevgili Funda,

    Yorum için teşekkürler. Bende olumlu düşünüyorum aslında sadece alışma süreci var işte. Her şey güzel olacak inşallah.


    Sevgiler.

    YanıtlaSil