16 Eylül 2008 Salı

Memo'cum

Hem çok az gibi hem de çok uzun bir süre sanki. 2 yıl bitti 3’den gün almalar başlayacak.

Sormana gerek yok artık, sana alıştım evet. Ya sen?

Ama inan hiç aklıma gelmezdi hayattaki en büyük önceliklerimden birinin erkek çorabı almak olduğunu ve hiç durmamıştım daha önceleri erkek gömleklerinin olduğu reyonlarda ve yine inan ki hastalanmanın kalbimi bu kadar ezebileceğini de düşünmemiştim hiç…

Yemeğin en güzel porsiyonunu sana ayırmayı seviyorum. Her zaman eline sağlık demeni de.
“Bugün beni hiç düşündün mü?, kocam ne yapıyor diye aklına geldi mi?” diye sormalarını da.
Sabırsız ve panik atak hallerini de. Film izlerken hep bir şeyler sormanı ve ofise hiç beklemediğim bir anda gönderdiğin o çok güzel gülleri de tahmininden çok daha fazla seviyorum.

Sana sarılıp uyumanın huzurunu, geceleri korkulu rüya gördüğümde ben korktum diye sana sokulmayı da seviyorum.

Bir sürü yıl dönümleri geçirmek istiyorum seninle. Bir sürü küsüp barışmalar, milyon tane öpücük, sıcacık sarılmalar diliyorum.

Seni seviyorum.

7 yorum:

  1. Memo ile sana uzun ve huzurlu yıllar diliyorum.
    Allah mutluluğunuzu daim etsin...

    YanıtlaSil
  2. İnşallah ağzınızın tadı hiç bozulmasın. Bir ömür boyu el ele, diz dize olursunuz inşallah...
    Mutluluğunuz hep daim olsun canım.

    Yİne yazını gülümseyerek okudum.

    Neden yemeğin en güzel kısmı hep erkeklere gider ki... Ben bunu şimdiden oğluma yapıyorum :))
    Öyle yetiştirildik de ondan belki. Ya da onları çok sevdiğimizden.

    Sevgilerimi gönderiyorum.

    YanıtlaSil
  3. Sevgili şeker pasta,
    İyi dilekleriniz için çok teşekkür eder sevgilerimi gönderirim.

    Sevgili zerrin pata evi,
    çok teşekkür ederim sözlerinize amin diyorum. Yemek olayına gelince, bence bu huy anneden kalıtımsal olarak kızlarada geçiyor. Annem babamsız, bizsiz tek lokma yemezdi halende öyle:)
    Çok çok selam.

    YanıtlaSil
  4. Ruhdağı yorumun için çok teşekkür ederim.
    bu tartı aynı yöntemi kullanarak elma ile yapabilirsiniz.
    muz ile deneyebilirsiniz muz dilimlerini muz püresinin üstüne kramela etmeden (muzun karamela edilmiş hali kararmasına neden oluyor.)dizebilirsiniz.muzların üstüne de mutlaka bir fırça yarmıyla soğuk jöle sürmenizi öneririm, muz dilimleri böylece daha canlı görünecektir.son olarak da kestane şekerlemesi ile yapabilirsiniz. Kestane püresinin ya da kremasının nasıl yapılacağı konusunda bilgi isterseniz veririm.
    Afiyet olsun...

    YanıtlaSil
  5. sevgili şeker pasta, önerileriniz için teşekkürler.umarım bu rarifi yapabilecek zaman ve enerjim olur zira çok uzun zamandır fırından güzel kokular getirecek vakti bulamıyorum:(

    Kestane olayını sormaya bile korkuyorum :(

    Sevgiler.

    YanıtlaSil
  6. ne güzel yazmışsınnn, mutluluklar sonsuza kadar size:)

    YanıtlaSil
  7. Sevgili evrim(akira),

    Ziyaretin ve yorumun için teşekkürler. Aynı dilekleri bende sana yolluyorum :)

    Sevgiler.

    YanıtlaSil